shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Mik ne Berlin
Viti: 1957
Regji: Ilo Pano
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Filmi fillon me portat e Brandenburgut. Nga treni zbret nje student shqiptar, Pertef Veleshnja, te cilin e pret shoku i tij gjerman qe ka njohur ne festivalin ...
  Memedheu
Viti: 1958
Regji: Endri Keko
Skenari: Endri Keko
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Filmi fillon me paraden e 1 majit. Rinia parakalon. Ne nje shkolle ne mesimin e letersise reciton Eglantina Mandija. Me pas dalin ne ekran pamje te bukura te ...
  Nje dite ne Apolloni
Viti: 1958
Regji: Shkelzen Shala, Agim Fortuzi
Skenari: Shkelzen Shala, Agim Fortuzi
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Kodra e Pojanit ne Fier. Ky qytet u ngrit 2500 vjet me pare, ka terhequr gjithnje vemendjen e arkeologeve te cilet e kane grabitur. Ja muri me gure te skalitur ...
  Vizitoni Shqiperine
Viti: 1958
Regji: Shkelzen Shala, Agim Fortuzi
Skenari: Shkelzen Shala, Agim Fortuzi
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Filmi fillon me panorama te bukura te plazhit te Durresit dhe me pas te portit. Vaporri "Transilvania" ne port. Nga vaporri zbresin turistet qe kane ardhur per ...
  Festivali i paqes dhe miqesise
Viti: 1959
Regji: Agim Fortuzi
Skenari: Dritero Agolli
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Te rinjte shqiptare nisen per ne festivalin e VII te Rinise dhe Studenteve qe organizohet ne Vjene te Austrise. Te tjere te rinj pershendeten me festivalistet. ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE