shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Kinozhurnal Nr. 6, 1956
Viti: 1956
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
1. Ne pallatin e Brigadave. Me 30 Prill 1956 ne presidiumin e kuvendit Popullor ambasadori Çekosllovak Jans Stel dorezon letrat kredenciale. Ne 5 Maj dorezon ...
  Kinozhurnal Nr. 7, 1956
Viti: 1956
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
1. Perfaqesuesi i Hindise ne Shqiperi. Ne Kuvendin Popullor ambasadori i Hindise ne Shqiperi, Xhon Hid dorezon leter kredenciale. 43.80 m.

2. Miq nga ...
  Kinozhurnal Nr. 8, 1956
Viti: 1956
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
1. Manifestim i miqesise. Mbi 10 mije banore te kryeqytetit marrin pjese ne mitingun e organizuar me rastin e muajit te miqesise me B.Sovjetik, ne miting flet ...
  Kinozhurnal Nr. 9, 1956
Viti: 1956
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
1. Manifestim miqesie. Ne 7 Tetor kthehet delegacioni yne qe vizitoi R.P. te Kines dhe te Mongolise. Ky delegacion mori pjese ne Kongresin e 8 te te Partise ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE