shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Garda e Republikes
Viti: 1989
Regji: Gjovalin Hajati
Skenari: Apostol Nasi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Majlinda Seiti
Pamje e Tiranes, garda e Republikes, nderrimi i truprojes. Stervitje per fesimin e 45 vjetorit te krijimit. Kujtime te ish gardisteve. Foto ne Permet, ...
  Moj e bukura Arberi
Viti: 1989
Regji: Todi Bozo
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Panorame e Sarandes. Vijne arbereshet nga Kalabria e Sicilise per te marre pjese ne Festivalin Folklorik te Gjirokastres. Vizita e tyre ne Butrint, kendojne ...
  Ne ditet e festave te medha
Viti: 1989
Regji: Adriana Elini
Skenari: Klinton Gilani
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Meçule
Pamje e qendres se Tiranes, njerez qe ecin. Me rastin e 45 vjetorit te clirimit te atdheut ne Kuvendin Popullor u zhvillua ceremonia e dorezimit te cmimeve te ...
  Ditelindja e 2400 vjeçarit
Viti: 1990
Regji: Donika Muçi
Skenari: Ilia Dede
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Donika Muçi
Berat, panorame e pergjithshme, kalaja, lulishtet e qytetit, flamuri, hoteli, piktura dhe doreshkrime te ndryshme. Kodiku i purpurt i shek. VI te dhe Kodiku i ...
  Miresevini ne Shqiperi
Viti: 1990
Regji: Todi Bozo
Skenari: Kliton Gilani
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Mira Meçule, formulim
Panorame e pergjithshme e Shqiperise. Pamje te qyteteve, brezareve e bregdetit. Pamje e Tiranes. Ne aeroportin e Rinasit vijne turiste nga vende te ndryshme ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE