shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Vizita e delegacionit zyrtar parlamentar Braziljan
Viti: 1990
Regji: Adriana Elini
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Diana Fejziu
Tirane. Ne aeroportin e Rinasit mberrin delegacioni zyrtar parlamentar Brazilian i kryesuar nga deputetet: Aldo Arantes, Jose Karlos, De Saboja, Eduart Bonfin, ...
  80 vjetori i Pavaresise
Viti: 1992
Regji: Kujtim Gjonaj
Skenari: Kujtim Gjonaj
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Mira Meçule
Pamje e qytetit te Vlores. Sheshi i Flamurit. Pamje e bustit te heronjve dhe monumenteve te ngritura ne shesh. Pamje e nderteses muze te shpalljes se ...
  Gjaku yne ish prishur
Viti: 1993
Regji: Kujtim Gjonaj
Skenari: Kujtim Gjonaj
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Mira Mecule, formulim
Filmi i kushtohet poetit te shquar Jeronim De Rada. Panorame deti. Italia, pamje e Kalabrise, Kozenca, monumenti i Skenderbeut. Pamje fshatrash arbereshe, ...
  Rekuiem
Viti: 1993
Regji: -
Skenari: -
Producent: Albafilm Studio
Muzika: -
Pamje e qytetit te Tiranes, lajmerime vdekjesh neper rruge. Hapje varrezash, nje plak ndez nje cigare, peme shekullore, ablloshka e filmit. Lindje dielli, roja ...
  Kardinali i pare shqiptar Mikel Koliqi
Viti: 1995
Regji: Rikard Ljarja
Skenari: Kreshnik Hashorva
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Mira Mecule
Kalaja e Shkodres, hyrja e saj. Pamje e kalase nga lart. Libri i Marin Barletit "Historia e Skenderbeut". Kronike nga Shkodra e vjeter. Foto te asaj kohe dhe ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE