shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Kendojme dhe vallezojme
Viti: 1959
Regji: Hysen Hakani
Skenari: Xhemal Broja
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Ismail Balla, formulim
Treni sjell festivalistet ne Tirane. Grupet folklorike kendojne ne tren. Festivalistet zbresin ne stacionin e Tiranes. Ata shetisin neper Tirane, shohin parkun ...
  Kinoreportazh Nr. 4
Viti: 1959
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Hrushovi bashke me delegacionin vijne ne Komitetin Ekzekutiv ku jane te ftuar dhe ku do te shpallet qytetar nderi i Tiranes Hrushov. Kryetari i Komitetit ...
  Kinoreportazh Nr. 5
Viti: 1959
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Nje pjese e delegacionit sovjetik me ne krye Muhidinov, kthehen ne Moske. Per t'i percjelle, kane dale ne aeroportin e Rinasit udheheqesit si: Manush Myftiu, ...
  Jubileu i lavdishem
Viti: 1961
Regji: Shkelzen Shala
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Ismail Balla
7 Nentor, 44 vjetori i revolucionit socialist te Tetorit. Me 8 Nentor eshte 20 vjetori i themelimit te PPSH. Populli con kurora dhe tufa lulesh ne monumentin e ...
  Ringjallje
Viti: 1961
Regji: Endri Keko
Skenari: Llazar Siliqi, Endri Keko
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Preng Jakova
Ablloshka ka plane te maleve, luginave ne dimer. Rreth kasolle fshataresh, fshatare te varfer, nje lyps i vogel lyp. Karrociere, hoxha shkon ne xhami dhe nje ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE