shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Pervjetori i lavdishem
Viti: 1962
Regji: Shkelzen Shala
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Ismail Balla, formulim
Fillon me monumentin e Skenderbeut ne Kruje dhe me pamje nga kalaja e Krujes. Vlora qe pergatitet per festen e 50 Vjetorit te Pavarsise. Instalimi i dritave ...
  Pesedhjete vjetori i lavdishem
Viti: 1963
Regji: Endri Keko
Skenari: A. Grashi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Ismail Balla, formulim
Akti fillon me fishekzjarre naten ne Tirane. Monumenti i Skenderbeut ne Kruje. Ne Tirane punohet monumenti i Kristoforidhit nga skulptori Kristaq Rama dhe nje ...
  Buze Nilit
Viti: 1964
Regji: Sokrat Musha
Skenari: Engjell Tershana
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Ismail Balla, formulim
Fillon me pamjen e piramidave dhe panorama te Kajros. Neper rruget e Kajros ka levizje. Pazari i vjeter. Ansambli yne kryesohet nga Zihni Sako. Ne shfaqjen e ...
  Krah per krah
Viti: 1964
Regji: Endri Keko, Ho Y Shen
Skenari: Niko Koleka, Cen Can Yn
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re" dhe Studio e Filmit dokumentar e kronikal, Kine
Muzika: Prenk Jakova, Sy Sy
Fillon me nje vajze kineze e cila flet si spikere ne nje shfaqje qe japin artistet tane ne Pekin. Maliq Herri, Ramiz Kovaci, Mentor Xhemali dhe Hysen Pelingu. ...
  Kronike ngjarjesh
Viti: 1964
Regji: Hysen Hakani
Skenari: Robert Shvarc
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Donika Muci, formulim
Paraqitet historia e Shqiperise nepermjet kalave te ndryshme. Hyrja e Italianeve ne Shqiperi gjate luftes II Boterore. Shpepia e themelimit te Partise ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE