shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Gjaku yne ish prishur
Viti: 1993
Regji: Kujtim Gjonaj
Skenari: Kujtim Gjonaj
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Mira Mecule, formulim
Filmi i kushtohet poetit te shquar Jeronim De Rada. Panorame deti. Italia, pamje e Kalabrise, Kozenca, monumenti i Skenderbeut. Pamje fshatrash arbereshe, ...
  Shembja e idhujve
Viti: 1993
Regji: Kujtim Gjonaj
Skenari: Petrit Ruka, Kujtim Gjonaj
Producent: Albafilm Studio
Muzika: Mira Mecule
Tirane. Pamje rrugesh, lajmerime vdekjesh, peme shekullore, pamje varrezash. Retrospektive. Pamje e Shqiperise se paraçlirimit, fotografi e Ahmet Zogut. ...
  Trendafili magjik
Viti: 1993
Regji: Gjergj Kallmeti
Skenari: Stavi Pone
Producent: Albafilm Animacion
Muzika: Majlinda Berxolli
Jetonte dikur nje baba me tre vajzat e tij. Nje dite ai para se te shkonte ne qytet i pyet vajzat e tij se çfare t i sillte ai nga qyteti. E para kerkoi nje ...
  Drejt Europes
Viti: 1994
Regji: Kujtim Gjonaj
Skenari: Kliton Gilani, Kujtim Gjonaj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Meçule
Fillimet e demokracise ne Shqiperi. Aspekte nga mitingjet. Flamure, pankarta thirrje "Liri Demokraci". Aspekte nga mitingjet. Flet Azem Hajdari sinkron, Lisen ...
  Ringjallje
Viti: 1994
Regji: Rikarda Nova
Skenari: Xhovalin Delia, Agron Mesi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Majlinda Seiti
Nje djalosh ecen ne pyll dhe fillon te gjuaje. Me shigjete ai vret nje zog. Ai vazhdon te futet thelle ne pyll ku kafshet largohen te friksuara sa e shohin. ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2020
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE