shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Faqe te jetes se lavdishme
Viti: 1968
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Donika Muci
Portret i Karl Marksit. Ne foto, pamje te qytetit Trier ne gjermani, ku ai lindi me 5 maj 1818. Foto e qytetit Bon ku filloi fakultetin juridik dhe pas nje ...
  Femijet tane
Viti: 1969
Regji: Vitori Çeli
Skenari: Kujtim Gjonaj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Ibrahim Balla
Filmi ├želet me nje panorame te qytetit te Tiranes ne rruget e saj plot gjalleri duken me te vegjlit e kopshteve qe sodisin qytetin. Duket Pallati i madh i ...
  Artet figurative mbi temen e luftes nacional clirimtare
Viti: 1970
Regji: S. Pano
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Donika Muci, formulim
Porta e hyrjes se nderteses se galerise se arteve ne Tiranes eshte e mbushur me vizitore, te cilet presin per tu futur brenda. Busti i Skenderbeut. Duken ...
  Me ritmin e jetes
Viti: 1970
Regji: Donika Muci
Skenari: Dhimiter Xhuvani
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Donika Muci, formulim
Dokumentari i kushtohet ekspozites se arteve figurative celur ne Tirane ne 1970.

Pamje e Tiranes. Pamje e sheshit Skenderbej. Ne pika te ndryshme te ...
  Ne turnet e nates
Viti: 1970
Regji: Mariathi Xhako
Skenari: Mariathi Xhako
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Donika Muci, formulim
Pamje e Tiranes naten. Monumenti i Skenderbeut. Tirane. Pamje e rruges "Kongresi i Permetit". Tirane. Pamje e kombinatit "Josif Pashko". Pamje e godines ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE