shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Reportazh nga Mirdita
Viti: 1970
Regji: Mark Topallaj
Skenari: Faslli Cuka
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Metije Dautaj
Filmi flet per vajtjen e nje grupi punonjesish te artit e kultures se kryeqytetit ne zonat malore te veriut dhe aktivitetet e tyre atje.
Sheshi ...
  Unitet i celikte
Viti: 1970
Regji: Shkelzen Shala
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Monumenti i Skenderbeut ne Tirane. Pamje e sheshit Skenderbej dhe e pallatiti te madh te kultures. Parrula per zgjedhjet. Pamje festive. Zona elektorale 219 e ...
  Vater e edukimit ideologjik
Viti: 1970
Regji: -
Skenari: Kico Blushi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Nina Harito, formulim
Pamje e monumentit te Leninit ne Tirane. Pamje e godines se re te shkolles Lenin. Ne ceremonine e inagurimit te godines se re te shkolles dhe 25 vjetorin e ...
  1 maj 1971
Viti: 1971
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Donika Muci, formulim
Rruget e Tiranes. Sheshi dhe monumenti i Skenderbeut. Manifestim. Ne tribune kane dale Enver Hoxha, Mehmet Shehu, Haxhi Lleshi, Hysni Kapo, Beqir Balluku, ...
  30 vjet PPSH, Kongresi VI i PPSh
Viti: 1971
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Pamje e Komitetit Ekzekutiv te Tiranes. Sheshi Skenderbej. Portrete te klasikeve te Marksisem Leninizmit. Pamje e pallatit te madh te kultures. Oxhaqe ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE