shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Kenga e re
Viti: 1971
Regji: I. Muco, M. Topallaj
Skenari: Kico Blushi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Ferdinand Deda
Pamje e qytetit te Tiranes. Duket nje lindje dielli. Levizje te rinjsh dhe te rejash, pleq dhe plaka dhe femije duke ecur neper bulevarde. Portret veranesh te ...
  Viktor Eftimiu ne Shqiperi
Viti: 1971
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: -
Viktor Eftimiu 82 vje├žar arrin me makine ne kufirin shqiptar, se bashku me aktorin Kiril Konomi. Ne kufi priten nga shkimtari Vehbi Bala. Femijet i dhurojne ...
  Baleti yne ne Kine
Viti: 1972
Regji: Faruk Basha
Skenari: Gezim Dhrimaj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Mira Mamaqi
Pamje nga rruget e Pekinit. Pritja e ansamblit tone ne aerodrom. Mantho Bala, Gjoni Athanas, Zoica Haxho, Koco Vasili takohen me shoket kineze. Pritje ne ...
  Bekim Fehmiu ne Shqiperi
Viti: 1972
Regji: Vitori Çeli
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Elda Budini
Pamje e qytetit te Tiranes. Bekim Fehmiu mberrin ne Tirane, pritet nga Todi Bozo, Viktor Gjika, Piro Milkani, Endri Keko, etj. Bekim Fehmiu pritet nga Dhimiter ...
  Delegacioni i punetoreve Kineze ne vendin tone
Viti: 1972
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: -
Pamje e aeroporit te Rinasit. Mberrin delegacioni i punetoreve Kineze per te marre pjese ne festen e 1 Majit dhe Kongresin e VII te BPSH. Per te pritur ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE