shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  ARTIKUJ & STUDIME
 
Ilir Keko
MIMOZA LLASTICA dhe BENI ECËN VETË shfaqen në Festivalin e Filmit ALICE NELLA CITTA në Romë, Itali
ROMA - NDERIMI I RADHËS PËR REGJISOREN XHANFISE KEKO

Rrugëtimi ndërkombëtar i filmave të regjisores Xhanfise Keko vazhdon nëpër botë. Po ...
 
 
ANISA MARKARIAN
40-VJET NGA PREMIERA E FILMIT "NË ÇDO STINË" (V. Gjika, 1981).
40-VJETORI I NJË PREMIERE

E diel, 5 prill 1981. Dita e madhe e premierës!

Sillem rrotull nëpër shtëpi pa mundur t’u vë një ...
 
Redaksia
Panoramë e filmit të animuar shqiptar në Paris.
ALBANIAN SERIES - programi i Arkivit Qendror Shtetëror të Filmit për promovimin e kinematografisë shqiptare në Evropë - rinis pas një shkëputje disa ...
 
 
Redaksia
Tomka dhe shokët e tij shfaqet në Turner Classic Movies
Jeta e re e filmit Tomka dhe shokët e tij pas restaurimit në vitin 2014 nga Biblioteka e Kongresit dhe Projekti i Kinemasë Shqiptare, vijon me ...
 
AQSHF
PROGRAMI I TRANSPARENCËS

PROGRAMI I TRANSPARENCËS

ARKIVI QENDROR SHTETËROR I FILMITI. HYRJE

 
 
AQSHF
TARIFAT E SHËRBIMEVE NË AQSHF
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit fton të gjthë shfrytëzuesit e fondit arkivor filmik të njihen me tarifat e shërbimeve me ...
 
AQSHF
LIRI BRAHIMI
LIRI BRAHIMI 

Liri Brahimi regjisore filmi e Kinostudios 'Shqipëria e re'. Kreu studimet në vitin 1955 deri në vitin ...
 
 
Redaksia AQSHF
Njoftim për shtyp - RESTAUROHEN 2 FILMA TË DHIMITËR ANAGNOSTIT

Kemi kënaqësinë të njoftojmë projektin më të fundit të AQSHF-së për restaurimin dixhital të 2 filmave nga fondi Anagnosti: “Përrallë nga ...
 
Redaksia AQSHF
Njoftim per shtyp - "TOMKA DHE SHOKЁT E TIJ" DO TЁ RESTAUROHET NЁ LABORATORIN E BIBLIOTEKЁS SЁ KONGRESIT AMERIKAN
Tiranё, 23 Gusht 2013

Njoftim për shtyp

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit ka kënaqësinë të ndajë me ju lajmin tashmë të ...
 
 
Eriona VYSHKA
DEBATE TEORIKE MBI EKRANIZIMET DHE MBI MARRËDHËNIET LETËRSI – KINEMATOGRAFI
“Detyra që po përpiqem të përmbush, i pajisur me fuqinë e fjalës së shkruar, është që ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE