shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  Drejtoria AQSHF
MBI VIJUESHMËRINË E PUNËS NË AQSHF
NJOFTIM

Në zbatim të masave paraprake të ndërmarra nga Ministria e Shëndetësisë për të parandaluar përhapjen e COVID-19 në Shqipëri, ku renditet edhe: "Anulohen grumbullimet masive, aktivitetet sportive, kulturore, konferenca, degjesa publike deri me date 3 prill",

AQSHF anullon veprimtaritë e kalendarit kulturor nga data 10 mars deri më datë 3 prill 2020.

Aktiviteti i Arkivit Qendror Shtetëror të Filmit do të vijojë nëpërmjet shërbimeve online, kështu që ju lutemi të evitoni ardhjet në ambientet e punës deri më datë 3 PRILL 2020, si dhe të respektoni masat e ndërmarra nga Ministria e Shëndetësisë.

Për çdo nevojë apo kërkesë ju lutemi të na kontaktoni në info@aqshf.gov.al

Ju falenderojmë për mirëkuptimin.


DREJTORIA
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit

  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2020
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE