shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
 
 
28.04.2022
@KINO-JONË Programi më i ri i AQSHF-së
@KINOJONË Hapet kinemaja e AQSHF-së për shfaqje me prenotim sipas kërkesave.

Arkivi Qendror Shtetëror i ...
 
 
06.03.2019
PLEJADA E LARGËT dokumentar nga regjisorja Shevaun Mizrahi, 2018
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit ju fton të mërkurën, 6 mars, 19:00, në Kinemanë Agimi për shfaqjen e katërt të ciklit "Thesaret e ...
 
06.03.2019
DISTANT CONSTELLATION by Shevan Mizrahi 2018
The Albanian National Film Archive invites you this Wednesday, March 6th, 19:00 at the Kinema Agimi for the fourth offering in our 'Treasures from the ...
 
 
27.02.2019
SKËTERRË '43 (1980) projeksion 35mm
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit shfaq të mërkurën, më 27 shkurt 2019, ora 19:00, filmin emocionues SKËTERRË '43 (1980), në Kinema Agimi, në 35mm. ...
 
20.02.2019
ORIZ I HIDHUR (1949) regjia Giuseppe De Santis
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit ju fton të mërkurën, 20 shkurt, ora 19:00, në Kinema Agimi të përjetoni filmin klasik ORIZ I HIDHUR (1949) të ...
 
 
13.02.2019
NË FLAKËT E REVOLUCIONIT dhe kumtesë nga Prof. Ardian Ndreca
Rifillon cikli "Thesaret e Arkivit" - program i Arkivit Qendror Shtetëror të Filmit i kuruar dhe prezantuar nga personalitete të ...
 
17.10.2018
DORËZIMI I SHKODRËS, një kino-koncert për filmin e restauruar
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit, në bashkëpunim me EYE Film Institute, Kinotekën e Malit të Zi, dhe mbështetjen e Ministrisë së Kulturës, organizuan ...
 
 
20.07.2018
AKTIVITETE VERORE QERSHOR – SHTATOR 2018
KINEMATOGRAFIA E VITEVE ‘90
Vendi: TULLA NOUVELLE, tek Tarraca e Pallatit te Kultures
cdo te Marte, ora 21:00


 
13.04.2018
Programi i kinemasë PRILL - MAJ 2018
Cdo të premte - ora 18:30 në kinemanë e AQSHF-së

Shfaqje në 35 mm me titra në anglish apo shqip për filmat e fondit të ...
 
 
29.11.2017
NATA E BARDHË 2017 NË AQSHF
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit ka kënaqësinë t’ju ftojë të festojmë së bashku Natën e Bardhë - këtë mbrëmje plot ngjarje artistike në mbarë ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE